Evenemang: På årets Kulturkalas deltar Filoprax med ett helt nytt koncept – Fundera mera. 16-19 augusti, onsdag till lördag, kl 16:30-17:30 ses vi i Palmhuset i Trädgårdsföreningen. Be there, or be □

 

Text från Göteborg & Co:

I augusti varje år exploderar Göteborg i över tusen aktiviteter med fri entré för alla smaker och åldrar. Gator och torg förvandlas till festplatser där du kan frossa i ett rikt utbud av kultur ­ opera, konst, musik, karneval, gatuteater, slöjd, teater, litteratur och film. På Kulturkalaset samsas olika matkulturer tillsammans med världsartister och lokala band. Med sänkta trösklar vill vi inspirera alla besökare att upptäcka något nytt och fortsätta att uppleva stadens kulturutbud under resten av året. Med 1,5 miljon besök är Göteborgs Kulturkalas en av Nordens största kulturfestivaler.

 

Filosofi är vad vi behöver.