Evenemang: Interaktiv föreläsning – en lätt omarbetad version av höstens evenemang – om filosofi, personlighetstypindelning, Myers-Briggs och Jungs kognitiva funktioner. Med Miriam van der Valk från Filoprax Göteborgs Filosofiska Praktik, i samarbete med Bronson Consulting.


Var
: Göteborgs Litteraturhus, Heurlins Plats 1B
När: Torsdag 25 januari, 18:30
Hur mycket: 100 SEK

Ikväll undersöker vi personlighetstypindelning, filosofisk praxis och eudaimonia: Jungs teorier om introversion, extraversion och kognitiva funktioner – de som gett upphov till bland annat Myers-Briggs personlighetstest.

 

Lite inspiration för den som gillar gamla klipp på youtube: ”Carl Jung Speaks of Introverted Intuitives


Psst
. Gör testet på www.41q.com i förväg! Det är alldeles gratis och tar i genomsnitt 12 minuter att genomföra. Se till att spara en skärmdump av grafen som dyker upp när du är klar – då får du ut maximalt av kvällen.

 

 

 

Så här blev det! Foto: Pernilla Abrahamsson

 

 

Filosofi är vad vi behöver.