Ett samtal mellan Sanna Brobjer och Miriam van der Valk.

 

Vi skulle vilja prata om tro … Utan att ställa det mot ”vetande”. Prata om akter, begrepp och beteenden som hör ihop med ett liv i tro – vad man nu skulle kunna mena med det. Om bön, ritual, överlåtande, ansvar … Och ett och annat sidospår där det föll oss in. Hillsong-rörelsen, till exempel. Eller David Hawkins, som Miriam är fasligt inne på just nu. Skillnaden i att göra nånting tillsammans. Att vara separat och separerad, och att koppla på sig. Koppla upp sig, kanske. Sådana saker. Personligt, men inte privat. Ett enda långt samtal, uppdelat i två avsnitt. Mycket nöje. 🙂

 

Del 1:


Del 2:

Vinjett av Gregory Hovnanian Weber

 

 


Vill du prata om tro med en filosofisk coach?
Hör av dig till Miriam van der Valk på kontakt @ filoprax.se.
Ser fram mot att höra från dig!

 

 

 

Bankgiro 484-4080
FILOPRAX AB