[Podcast]

 

Om befrielse från strypgreppen – det ständiga arbetet. Den ständiga befrielsen. Att kunna andas. Om att händerna måste ta vid, för orden och språk … räcker inte, täcker inte allt. Handledning, så att säga.

 

I detta femte avsnitt i den här serien lyssnar vi på Josef Frischer, psykologen som börjat med healing.

 

Vignette jingle by Gregory Hovnanian Weber

 

 

Jag tänker på det där fina som nån sa: ”Wisdom is memory without the emotional charge”. Jag tänkte också på vad det är jag behövt möta, mitt livs terräng och landskap, och de lärdomar jag kan känna tacksamhet över. Och jag tänker på … att säga adjö, att lära sig andas.

 

”Vi ska hela varandra.”

 

Filosofi är vad vi behöver.

 

 

Vill du prata med en filosofisk coach
om psykologi och healing?
Skriv till Miriam på kontakt @ filoprax.se.

Ser fram mot att höra från dig

 

 

Psst! Alla avsnitt finns samlade under menyfliken Filoprax’ Artiklar och poddar.

 

Bankgiro 484-4080
FILOPRAX AB